جای تعجب نیست که گوشت شتر مرغ مشهد، علیرغم اینکه یکی از ارزانترین یا «سالمترین» مواد غذایی نیست، مثل همیشه در سبدهای خرید موجود و محبوب است.
داده های مربوط به مصرف و آمار مربوط به هزینه های غذا و نوشیدنی هر دو نشان می دهد که گوشت یکی از محصولات پرتقاضا در بین افراد است.
در اتحادیه اروپا (EU)، سطح متوسط مصرف گوشت، محصولات لبنی و ماهی طی 50 سال گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است و به دو برابر میانگین جهانی رسیده است.
سطح مصرف فرآورده های گوشتی در کشورهای اتحادیه اروپا در 20 سال گذشته بیش از 60 کیلوگرم برای هر نفر باقی مانده است و می تواند در سال 2018 به 69 کیلوگرم افزایش یابد.
در مورد اسپانیا، از نظر تغذیهای، گوشت شتر مرغ صادراتی و فرآوردههای آن منبع اصلی کالری در رژیم غذایی (با 17 درصد از کل انرژی) هستند و همچنین سهم عمدهای در دریافت پروتئین (28 درصد) و دومین سهم در سهم دارند.

علاوه بر این، نباید فراموش کرد که گوشت شترمرغ قرمز منبع عالی پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا، آهن و ویتامین B12 است که به راحتی جذب می شود.
همچنین برای مدتی، به ویژه پس از جنگ جهانی دوم، کشورهای مختلف اروپایی به دنبال جلوگیری از کمبود پروتئین و کم خونی از طریق سیاست های غذایی بودند که منجر به افزایش عظیم تولید گوشت قرمز شد.
برای ترکیب غذایی گوشت شترمرغ یزد، جستجویی برای مقالات منتشر شده قبل از ژوئیه 2013 در پایگاه های داده اصلی: MEDLINE، IME – Biomedicine (CSCI)، کتابخانه کاکرین پلاس، Informa Healthcare و SpringerLink انجام شد.
جستجو به مطالعات منتشر شده به زبان های انگلیسی و اسپانیایی با استفاده از ترکیبی از کلمات کلیدی زیر محدود شد: “شتر مرغ”، “گوشت”، “مصرف”، “Struthioniformes” و “ارزش تغذیه ای”.
همچنین برای بررسی از منابع کتابشناختی موجود در مقالات انتخاب شده استفاده کردیم، برای اطلاعات مصرف و تولید، از دادههای رسمی وزارتخانهها یا سازمانهای فراملی مختلف استفاده کردیم.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.