گوشت شترمرغ مشهد علیرغم ماهیت پرندگانی که دارد، به دلیل غلظت بالای رنگدانه (22 تا 30 میکروگرم Fe/g) و سطح میوگلوبین که در ماهیچههای پستانداران نسبت به طیور نزدیکتر است، به رنگ قرمز (مشابه گوشت گاو) است.
طعم آن بی شباهت به گوشت گاو نیست، اگرچه عطر کمی ماهی دارد و به دلیل سطوح پایین چربی داخل عضلانی و کلاژن، لطیف تر و راحت تر هضم می شود.
در حالی که دانش ترکیبات غذایی گوشت شترمرغ گرم هنوز محدود است، مطالعات اخیر بر روی 10 نوع ماهیچه مختلف، مقادیر ذکر شده در زیر را ارائه می دهد.
درصد پروتئین گوشت شترمرغ (6/20 تا 7/21 درصد) و ترکیب اسید آمینه آن تقریباً مشابه گوشتهایی مانند گوشت گاو و مرغ است، اگرچه دارای نسبت کمتری از هیستیدین و سرین است.
در مقابل، میزان چربی گوشت شترمرغ تهران (9/0 تا 34/1 درصد) بسیار کمتر از گوشتهایی مانند گوسفند (79/8 درصد)، گوشت گاو (6/4 درصد) و مرغ (3/4 درصد) و مشابه گوشت طیور با چربی کم است.
محتوای چربی، مانند بوقلمون (1.19٪) در حالی که مطالعات اولیه سطح بسیار پایین کلسترول را نشان میدهد، تحقیقات جدیدتر نشان میدهد که میزان کلسترول گوشت شترمرغ مشابه گوشت گاو و مرغ است.
بسته به برش گوشت شترمرغ یزد متفاوت است و چربی آن از پشت پرنده بالاتر است (74.33 میلیگرم در هر). 100 گرم) نسبت به چربی سینه (49.50 میلی گرم در 100 گرم).
با این وجود، شایان ذکر است که گوشت شترمرغ نسبت به گوشت بوقلمون، بره یا گاو دارای مشخصات اسیدهای چرب مفیدتری است.
اسیدهای چرب اشباع از کل محتوای اسیدهای چرب آن را تشکیل می دهند، اسیدهای چرب تک غیراشباع و اسیدهای چرب اشباع نشده است.
بیش از 8 درصد از گوشت شترمرغ از اسیدهای چرب امگا 3 (ω3) تشکیل شده است.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.